2015. szeptember 5., szombat

Ezt éld túl! (2006)

★★★★☆☆☆☆☆☆

Spoiler-es értékelés

Srácok, ez a film egy gyenge kliséhalmaz.
Az alap elgondolás még nem is lett volna rossz, de hogy már megint az elromló lámpákkal, elsuhanó árnyakkal, villódzó fényekkel, buta szereplőkkel fárasszanak, az már unalmas.
Még ha legalább a rémisztőnek szánt jelenetek kidolgozottak lettek volna, de nem, még azokat is csak egy fél másodpercre láthattuk (ami alatt fel se fogtam, hogy mit is kellett volna látnom), így kedvem se volt félni a film nézése során (leginkább csak a fejemet fogtam fájdalmamban).
Természetesen, ha a kocsimmal NEM megyek neki a fának, és tudom, hogy egy lovaskocsi fog elgázolni, akkor kiszállok a verdából, kigyalogolok az út közepére, hogy tökéletes célpontot nyújtsak a szellemfogatnak (azt sem értem, hogyha a kocsinak semmi baja, akkor a többiek miért jönnek értem, no sebaj).
Az is evidens, hogyha észreveszek egy „szellemet” egy rozoga, építés alatt lévő idegen házban, akkor tökegyedül bemegyek az épületbe, hogy nyugodtan megölhessen a mumus.
Azt már persze nem is kell ecsetelnem, hogy este tilos a lámpát felkapcsolni, mert akkor látnék is valamit, de sokkal gizdább a vaksötétben settenkedni (és így kevesebbet kell költeni az ijesztőnek szánt részekre).
(Szegény vörös rózsa vajon mit vétett, hogy újabban szellemek elleni védekezéshez használják?)
Tudjátok mit, inkább hagyjuk is, ezek a szereplők az összes szokásos hibát elkövették, ráadásul a lehető legbárgyúbb módon és még szegény rendőröket is otthagyták a lakásban bugyikat keresgélni…

Filmnézés ideje: 2015. augusztus 6.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése