2015. szeptember 5., szombat

A tökéletes pasi (2005)

★★★★★☆☆☆☆☆

Spoiler-es értékelés

Két buta szőke nő hibát hibára halmoz, majd menekülnek a saját hülyeségük elől. Fárasztó.
Adott egy szőke, felszínes és butácska anyuka, aki nem volt képes felnőni és úgy gondolja, hogy minden gondjára megoldás a menekülés és a fejecskéjének a homokba dugása. Nos, ez már alapjában is gyerekes, ám neki ráadásnak van két gyereke is, akiknek ezt a példát kell látnia és elszenvednie.
Továbbá adott egy szőke tinédzser, aki ráun anyuci bénázására és kitalál neki egy „tökéletes pasit”, még az sem zavarja, hogy ez az ipse nem is létezik (na jó, létezik, de ez már egy másik kérdés) és hülyébbnél hülyébb dolgokat művel ennek keretében (például felelőtlenül eláraszt vízzel egy egész éttermet, a következményekkel nem számolva…).
A „tökéletes pasi” pedig nemhogy hasznos tanácsokat nem ad, de csak olyan dolgokkal próbálkozik, mint mondjuk a virágküldés… Könyörgöm, attól még nem jön meg a béna krapekod esze és nem fog többet foglalkozni veled, hogy egyik nap vesz neked egy semmitmondó gazt. Attól semmi nem változik, fél perces figyelem és kész.
A végén a fordulat béna (mikor a lány akar menekülni és az anyuka maradni), mégis hogyan tanítaná meg a gyerekeinek, hogy hogyan nézzenek szembe az élet nehéz oldalával és a gondokkal, mikor ő sem ezt teszi? Hirtelen olyan nagyon okos lett.
Ugyan már, hagyjuk a csudába ezt a filmet, mondanivalója nincsen, és még egy könnyed szórakozásnak is esetlen.

Filmnézés ideje: ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése