2015. szeptember 5., szombat

Családi üzelmek (2013)

★★★★★★★★☆☆

Spoiler-es értékelés

Kellőképpen idióta és elcseszett 'családot' sikerült összehozniuk, szóval nem lógnak ki az átlagból. :P
A marakodás, egymás cseszegetése és a veszekedések – ha mindezt a határon is előadják, tutira intett volna nekik a határőr, hogy húzzanak onnan tovább (elég neki ezt otthon elviselnie XD).

Azt már meg se említem, hogyha a határon megnézték volna a „Miller család” útleveleit, akkor igen furcsán néztek volna rájuk, hiszen a hamis igazolványokkal – a reptér óta tudjuk, hogy – nem bajlódtak… XD
A káromkodástól eltekintve (ami napjainkban sajnos elég általános) sok jó poén is volt benne, és mivel a másik lakóbuszos „mintacsalád” se volt teljesen százas, így még élvezetesebb volt az utazás.
A színészeket szerintem nagyon eltalálták, mindegyik ügyesen hozta a karakterét. (Mondjuk a drogbáróék nem sok vizet zavartak, túlságosan nem voltak félelmetesek.)
Talán Jennifer Aniston-nak volt a legszínesebb szerepe: azon túl, hogy rúdtáncos és néha csak egy falatnyi fehérneműben virított (oké meg kell hagyni, én is szeretnék ennyi idősen így kinézni majd), le kellett smárolnia egy nála sokkal fiatalabb srácot, és még azt is hagynia kellett, hogy egy nő megcsöcsöréssze.

A stáblista alatti „bakiparádé” is egész vicces lett, főleg, mikor betették a Jóbarátok betétdalát a lakóbuszban. Jennifer Aniston arckifejezése oltári volt. XD

Filmnézés ideje: 2013


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése