2015. december 9., szerda

Holtak Világa, avagy zombit karácsonyra!



Egy kis ismertető:

2010-ben jelent meg Lengyel Dávid és Kuba Richárd "Holtak világa" című trilógiájának első kötete, "A jóslat", mely Magyarország első zombis története.

Fülszöveg:

"Egy csapat katona érkezik a Kiskőrös mellett lévő egykori katonai laktanyához. A létesítmény területéről segélykérést észleltek. Azonban, mire odaérnek, nem találnak mást, csupán egy maroknyi túlélőt, hatalmas pusztítást, és élőholtak tömegét.

Egy katona, Andrássy Bálint tizedes az egyik szobában rábukkan egy kis könyvre, Kozma András naplójára. Miközben olvassa, egyre inkább bepillantást nyer ennek a húszas évei elején járó fiatalnak a küzdelmekkel teli életébe. Ez idő alatt arra is rájön, hogy egy nostradamusi jóslatnak köszönhetően ez a fiú már régóta számított rá, hogy egy napon a holtak életre kelnek…"


Az első kötet egész jó értékeléseket kap, ami nem is csoda, hiszen nagyon jó kis olvasmányról van szó, és bár egyszerűnek tűnik a nyelvezete, könnyen magával tudja ragadni az olvasót, aki gül feszült kíváncsisággal falja a lapokat, és izgul a szereplőkért. Külön kiemelném, hogy magyarországi helyszíneken játszódik a történet, amely még egyedibbé és valószerűbbé varázsolja az eseményeket.
Az első rész alapjául szolgáló "Kozma András naplója" pedig még több háttérinformáct nyújt és ügyesen kiegészíti a trilógiát. 

Akik olvasták az első részt, illetve a már megjelent kiegészítő kötetet, azok türelmetlenül várják a folytatást, amely bár lassan, de biztosan készül, és remélhetőleg jövőre a boltok polcaira kerül majd.

Kérlek, ösztönözzétek az írókat az első kötet, illetve a kiegészítő napló megvásárlásával, akár magatoknak, akár rokonotoknak/barátotoknak szánt karácsonyi ajándékként. Biztos vagyok benne, hogy remek szórakozást fog nyújtani a srácok különleges világa.

Vásárlási információk:
(raktárról maradt hibátlan állapotú könyvek)
A "Holtak világa - A jóslat" című könyv ára: 1.945 Ft
A "Kozma András naplója" című könyv ára: 1.520 Ft
Budapesten megoldható a személyes átadás, vidéki postázás esetén előre kérném banki befizetéssel/átutalással rendezni a könyv(ek) és a postaköltség árát.
Az első 10 vásárló ajándék könyvjelzőt kap!
Igény esetén Kuba Richárddal dedikáltatni tudom a könyvet és a könyvjelzőt is.
Kérlek, hogy a megrendelést a petho.timea@t-online.hu e-mail címre küldd.



A trilógiáról és a kiegészítő kötetekről bővebben itt találsz információkat:
A Holtak világa honlapja: http://holtakvilaga.hu/
A Holtak világa Facebook-csoportja: https://www.facebook.com/HoltakVilaga
Wikipedia: https://hu.wikipedia.org/wiki/Holtak_Vil%C3%A1ga_-_A_j%C3%B3slat





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése