2021. július 3., szombat

Bohóc a pokolból (2012)

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ (-1 csillag, csak nem tudom ezt hogy jelöljem)

Egy ideig kerestem benne bármit, ami értékelhető, de félúton ezt a törekvésemet is feladtam.

Ez a film (bár túlzás annak nevezni) minden elemében szar volt!

A gyilkolászások gusztustalanok voltak, a hihető kategóriát egyik se ütötte meg. De most komolyan... Kihúzom a beleidet és kutyát hajtogatok belőle? Felfújom a fejedet pumpával, hogy szétrobbanjon? Lerúgom a fejedet (szó szerint)? Konzervnyitóval meglékelem a fejedet és fagyikanállal kiszedem az agyadat? Utánad hajítok egy esernyőt, ami keresztülmegy a fejeden? 

Ha nem akarta komolyan venni magát a film, ezek akkor is qrva szar öldöklések voltak, de az még szomorúbb, hogy ezt mind komolyan is gondolták! Vagy netán így szerették volna kimeríteni a "vígjáték" kategória fogalmát? Mert ha igen, akkor látsz mosolyt az arcomon? 

És szegény macska mit ártott neki a 6 évvel ezelőtti bulin, hogy mind a 9 életét ki kellett belőle verni? Semmit, akkor meg minek volt benne ez a felesleges jelenet? A végén meg a bohóc szétrobbanása, na, akkor fordultunk át negatívba. 

A borítója megtévesztően jó, a filmben semmire nem fordítottak ekkora gondot, pedig akkor talán még a nulla csillagot is megadtam volna rá, ha bármi minőségit találtam volna benne.

A leírása is meg tudja fogni az embert, mert maga az alap történet - bár sablonos -, de egyszer megnézhető kategória lett volna. 

Kár volt esélyt adnom neki, 86 percet elvett az életemből!

(snitt.hu-n csak azért adtam rá egy csillagot, hogy le tudjam húzni a %-át (nulla csillagnál nem vesz le...), hátha ezzel sikerül a többi ártatlan nézőt megkímélnem ettől a... Sajnos 68%-ról csak 56%-ra sikerült lehúznom...)

Filmnézés ideje: 2021. január 1.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése