2021. július 3., szombat

Egy rém új feleség (2013–2014)

★★★★★☆☆☆☆☆

Ötös... És ez most nem egy kiváló érdemjegy, mert 10 csillagból sikerült ezt a teljesítményt összehoznia a sorozatnak.

Pont ennyire középszerű, leginkább semmilyen, teljesen átlagos, mind a történet, mind a szereplők szempontjából. 

Oké, ez nem teljesen igaz, mert a "folyton-betépett-hippi-Jackie-Harrison" és a "gyengeelméjű-lúzer-Warren-Harrison" felváltva volt irritáló és idegesítő...

Ha azt hitték a készítők, hogy csak attól hanyatt vágom magam, mert van két ex-feleség, egyiktől egy, a másiktól két gyereke a harmadszor is újdonsült férjnek, és ennél többet nem is akar majd a néző, akkor eléggé melléfogtak. Nem igazán érdekeltek a család hétköznapjai, meg a bonyodalmaknak titulált élethelyzeteik és hogy ki-kit-miért-utál-vagy-nem-utál.

(Vannak ismerőseim, ahol a feleségnek korábbról már van két gyereke két különböző apukától, a férjnek is két gyereke a korábbi házasságából, és mikor mindenki együtt volt - ha összekapták magukat - simán tudnak érdekesebb szituációkat produkálni, mint a sorozatbeli család, holott nincs is hozzá szövegkönyvük, nem ír nekik vicces élethelyzeteket egy stáb...)

Nem találtam sem egyedinek, sem különösebben viccesnek, sem különlegesnek a sorozatot, nem csodálom, hogy egy évadnál többet nem ért meg. Pont elég volt belőle ennyi is, háttérzajnak ideális volt.

Sorozatnézés ideje: 2021. június 18-22.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése